Terület előhívó száma 26 / +68626Terület előhívó száma:26     (+686 26)
Város/település vagy régió:Betio, Tarawa

Ország:

Kiribati, Gilbert-szigetek


Terület előhívó száma 26 / +68626 (Kiribati, Gilbert-szigetek)


A 26 előtag Betio, Tarawa körzetszáma. Betio, Tarawa Kiribati, Gilbert-szigetek található. Ha Ön Kiribati, Gilbert-szigetek kívül tartózkodik, és egy Betio, Tarawa tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kiribati, Gilbert-szigetek országkódja +686, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Betio, Tarawa tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +686 26-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +686 26 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Betio, Tarawa való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00686 26 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma 26 / +68626