Terület előhívó száma 1 / +571Terület előhívó száma:1     (+57 1)
Város/település vagy régió:Bogotá, Cundinamarca

Ország:

KolumbiaA 1 előtag Bogotá, Cundinamarca körzetszáma. Bogotá, Cundinamarca Kolumbia található. Ha Ön Kolumbia kívül tartózkodik, és egy Bogotá, Cundinamarca tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kolumbia országkódja +57, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bogotá, Cundinamarca tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +57 1-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +57 1 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bogotá, Cundinamarca való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0057 1 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma 1 / +571 (Kolumbia)