Terület előhívó száma 0754 / +61754Terület előhívó száma:0754     (+61754)
Város/település vagy régió:Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture

Ország:

Ausztrália


Terület előhívó száma 0754 / +61754 (Ausztrália)


A 0754 előtag Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture körzetszáma. Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture Ausztrália található. Ha Ön Ausztrália kívül tartózkodik, és egy Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztrália országkódja +61, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +61754-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +61754 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sunshine Coast, Esk, Nambour, Gatton, Caboolture való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0061754 számkombinációt is.
Telefonszám számoló