Terület előhívó száma 0718 / +62718Terület előhívó száma:0718     (+62718)
Város/település vagy régió:Central Bangka, South Bangka

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma 0718 / +62718 (Indonézia)


A 0718 előtag Central Bangka, South Bangka körzetszáma. Central Bangka, South Bangka Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Central Bangka, South Bangka tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Central Bangka, South Bangka tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62718-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62718 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Central Bangka, South Bangka való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062718 számkombinációt is.
Telefonszám számoló