Terület előhívó száma 0711 / +62711Terület előhívó száma:0711     (+62711)
Város/település vagy régió:Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin

Ország:

IndonéziaA 0711 előtag Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin körzetszáma. Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62711-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62711 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Palembang, Ogan Ilir, Banyuasin való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062711 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma 0711 / +62711 (Indonézia)