Terület előhívó száma 07 / +607Terület előhívó száma:07     (+607)
Város/település vagy régió:Johor, Gemas, Negeri Sembilan,

Ország:

Malajzia


Terület előhívó száma 07 / +607 (Malajzia)


A 07 előtag Johor, Gemas, Negeri Sembilan, körzetszáma. Johor, Gemas, Negeri Sembilan, Malajzia található. Ha Ön Malajzia kívül tartózkodik, és egy Johor, Gemas, Negeri Sembilan, tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Malajzia országkódja +60, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Johor, Gemas, Negeri Sembilan, tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +607-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +607 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Johor, Gemas, Negeri Sembilan, való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00607 számkombinációt is.
Telefonszám számoló