Terület előhívó száma 066 / +35366



Terület előhívó száma:066     (+35366)
Város/település vagy régió:Tralee, Dingle, Killorglin, Cahirciveen

Ország:

Írország


Terület előhívó száma 066 / +35366 (Írország)


A 066 előtag Tralee, Dingle, Killorglin, Cahirciveen körzetszáma. Tralee, Dingle, Killorglin, Cahirciveen Írország található. Ha Ön Írország kívül tartózkodik, és egy Tralee, Dingle, Killorglin, Cahirciveen tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Írország országkódja +353, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tralee, Dingle, Killorglin, Cahirciveen tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +35366-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +35366 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tralee, Dingle, Killorglin, Cahirciveen való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0035366 számkombinációt is.




Telefonszám számoló