Terület előhívó száma 0542 / +62542Terület előhívó száma:0542     (+62542)
Város/település vagy régió:Balikpapan, North Penajam Paser

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma 0542 / +62542 (Indonézia)


A 0542 előtag Balikpapan, North Penajam Paser körzetszáma. Balikpapan, North Penajam Paser Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Balikpapan, North Penajam Paser tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Balikpapan, North Penajam Paser tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62542-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62542 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Balikpapan, North Penajam Paser való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062542 számkombinációt is.
Telefonszám számoló