Terület előhívó száma 0525 / +212525Terület előhívó száma:0525     (+212525)
Város/település vagy régió:Marrakech, Agadir, Dakhla, Essaouira, Laayoune, Ouarzazate, Safi

Ország:

Marokkó


Terület előhívó száma 0525 / +212525 (Marokkó)


A 0525 előtag Marrakech, Agadir, Dakhla, Essaouira, Laayoune, Ouarzazate, Safi körzetszáma. Marrakech, Agadir, Dakhla, Essaouira, Laayoune, Ouarzazate, Safi Marokkó található. Ha Ön Marokkó kívül tartózkodik, és egy Marrakech, Agadir, Dakhla, Essaouira, Laayoune, Ouarzazate, Safi tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Marokkó országkódja +212, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Marrakech, Agadir, Dakhla, Essaouira, Laayoune, Ouarzazate, Safi tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +212525-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +212525 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Marrakech, Agadir, Dakhla, Essaouira, Laayoune, Ouarzazate, Safi való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00212525 számkombinációt is.
Telefonszám számoló