Terület előhívó száma 051 / +38551Terület előhívó száma:051     (+38551)
Város/település vagy régió:Primorje-Gorski Kotar

Ország:

Horvátország


Terület előhívó száma 051 / +38551 (Horvátország)


A 051 előtag Primorje-Gorski Kotar körzetszáma. Primorje-Gorski Kotar Horvátország található. Ha Ön Horvátország kívül tartózkodik, és egy Primorje-Gorski Kotar tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Horvátország országkódja +385, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Primorje-Gorski Kotar tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +38551-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +38551 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Primorje-Gorski Kotar való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0038551 számkombinációt is.
Telefonszám számoló