Terület előhívó száma 046 / +21346Terület előhívó száma:046     (+21346)
Város/település vagy régió:Tiaret, Tissemsilt, Relizane

Ország:

Algéria


Terület előhívó száma 046 / +21346 (Algéria)


A 046 előtag Tiaret, Tissemsilt, Relizane körzetszáma. Tiaret, Tissemsilt, Relizane Algéria található. Ha Ön Algéria kívül tartózkodik, és egy Tiaret, Tissemsilt, Relizane tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Algéria országkódja +213, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tiaret, Tissemsilt, Relizane tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +21346-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +21346 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tiaret, Tissemsilt, Relizane való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0021346 számkombinációt is.
Telefonszám számoló