Terület előhívó száma 036 / +38736Terület előhívó száma:036     (+38736)
Város/település vagy régió:Herzegovina-Neretva

Ország:

Bosznia-Hercegovina


Terület előhívó száma 036 / +38736 (Bosznia-Hercegovina)


A 036 előtag Herzegovina-Neretva körzetszáma. Herzegovina-Neretva Bosznia-Hercegovina található. Ha Ön Bosznia-Hercegovina kívül tartózkodik, és egy Herzegovina-Neretva tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Bosznia-Hercegovina országkódja +387, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Herzegovina-Neretva tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +38736-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +38736 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Herzegovina-Neretva való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0038736 számkombinációt is.
Telefonszám számoló