Terület előhívó száma 034 / +2734Terület előhívó száma:034     (+2734)
Város/település vagy régió:Vryheid, Newcastle

Ország:

Dél-afrikai Köztársaság


Terület előhívó száma 034 / +2734 (Dél-afrikai Köztársaság)


A 034 előtag Vryheid, Newcastle körzetszáma. Vryheid, Newcastle Dél-afrikai Köztársaság található. Ha Ön Dél-afrikai Köztársaság kívül tartózkodik, és egy Vryheid, Newcastle tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Dél-afrikai Köztársaság országkódja +27, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Vryheid, Newcastle tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +2734-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +2734 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Vryheid, Newcastle való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 002734 számkombinációt is.
Telefonszám számoló