Terület előhívó száma 033 / +6333Terület előhívó száma:033     (+6333)
Város/település vagy régió:Iloilo, Guimaras

Ország:

Fülöp-szigetek


Terület előhívó száma 033 / +6333 (Fülöp-szigetek)


A 033 előtag Iloilo, Guimaras körzetszáma. Iloilo, Guimaras Fülöp-szigetek található. Ha Ön Fülöp-szigetek kívül tartózkodik, és egy Iloilo, Guimaras tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Fülöp-szigetek országkódja +63, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Iloilo, Guimaras tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +6333-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +6333 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Iloilo, Guimaras való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 006333 számkombinációt is.
Telefonszám számoló