Terület előhívó száma 03 / +603Terület előhívó száma:03     (+603)
Város/település vagy régió:Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang

Ország:

Malajzia


Terület előhívó száma 03 / +603 (Malajzia)


A 03 előtag Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang körzetszáma. Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang Malajzia található. Ha Ön Malajzia kívül tartózkodik, és egy Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Malajzia országkódja +60, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +603-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +603 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Selangor, Kuala Lumpur,Putrajaya, Genting Highlands, Pahang való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00603 számkombinációt is.
Telefonszám számoló