Terület előhívó száma 0294 / +54294Terület előhívó száma:0294     (+54294)
Város/település vagy régió:Río Negro / Neuquén / Chubut

Ország:

Argentína


Terület előhívó száma 0294 / +54294 (Argentína)


A 0294 előtag Río Negro / Neuquén / Chubut körzetszáma. Río Negro / Neuquén / Chubut Argentína található. Ha Ön Argentína kívül tartózkodik, és egy Río Negro / Neuquén / Chubut tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Argentína országkódja +54, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Río Negro / Neuquén / Chubut tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +54294-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +54294 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Río Negro / Neuquén / Chubut való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0054294 számkombinációt is.
Telefonszám számoló