Telefonos országhívó szám Tuvalu, Ellice-szigetek

Az ország nevének vagy az telefonos országhívó szám megadása:Ország:Tuvalu, Ellice-szigetek

körzetszám / előhívó / körzet:

+688

00688

helyi idő:

16:25

Legfelső szintű tartomány:

tv

Telefonszám számoló


Megjegyzés:
Az országos körzetszámok kezdő nulláját itt el kell hagyni. Így a '03125 1493125' számból az országhívó számmal '+688 3125 1493125' lesz.


Tuvalu, Ellice-szigetek előhívó számai...

Telefon körzetszám Tuvalu, Ellice-szigetek (előhívó / körzet)


Tuvalu, Ellice-szigetek hívószáma +688 (00688). Ha Ön Tuvalu, Ellice-szigetek kívül tartózkodik, és egy Vaitupu, tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Tuvalu, Ellice-szigetek országkódja +688 (00688), tehát ha Ön Magyarország van, és egy Vaitupu, tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +688 29-at kell beírnia. Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad. A 493125 fiktív telefonszámot illetően, a körzetszám / előhívó 29 és az körzetszám / előhívó / körzet +688 a tárcsázandó telefonszám +688 29 493125.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is. A +688 29 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Vaitupu, való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00688 29 számkombinációt is. A 493125 fiktív telefonszámot illetően, a körzetszám / előhívó 29 és az körzetszám / előhívó / körzet 00688 (Tuvalu, Ellice-szigetek) a tárcsázandó telefonszám 00688 29 493125.

Még akkor is, ha külföldről kapunk hívást, a hívó fél száma elrejtheti azt a szolgáltatást, amelyért a szolgáltató további díjat számít fel. Az ilyen hívásokat gyakran Afrikából kezdeményezik – azaz, +2xx körzetszám / előhívó / körzet – a hívott felet arra csábítva, hogy visszahívja a hívó számot. Ha egy ilyen számot visszahívunk, annak az érintett előfizető számára gyakran magas díj lesz a következménye, amelyet a csali hívást indító vállalatnak utalnak át. Minél hosszabb ideig tart a visszahívás, annál magasabbak lesznek a díjak. Ezért, óvatosan kell eljárni, ha ilyen váratlan külföldi számot visszahívunk. Az előfizetők gyakran ismerik a saját országukban a drága szolgáltatási számokat, de külföldi telefonszámok esetében az ilyen szolgáltatások azonosítása általában nem lehetséges.

Ha az előfizetőt mobiltelefon számon hívják, nem lényeges, hogy a mobil eszköz melyik országban van. Az, hogy a hívás nemzetközi hívás, és hogy az körzetszám / előhívó / körzet – ebben az esetben +688 (00688, Tuvalu, Ellice-szigetek) – meg kell-e határozni, kizárólag attól függ, hogy a hívott mobil eszköz a hívó féllel azonos ország szolgáltatóját használja-e. A mobil eszköz pillanatnyi helye nem lényeges. Bizonyos körülmények között azonban a pillanatnyi tartózkodási hely nagy különbséget jelenthet, ha a hívás díjáról van szó. Amint egy mobil eszköz külföldi mobilhálózaton hív számot, barangoló díjak merülnek fel. Ezeket a díjakat a kérdéses eszköz tulajdonosa fizeti meg, attól függetlenül, hogy ő volt-e a hívott fél, vagy ő hívott-e valaki mást. A barangoló díjakat nagyrészt eltörölték az Európai Unión belül, tehát nem merülnek fel további díjak, ha egy mobil eszközt egy másik európai országban használunk. Azonban az Európai Unión kívül ilyen esetben magas további díjak merülnek fel. A barangoló díjak különösen magasak olyan repülőgépeken és hajókon, amelyeken mobil hálózati cella található. Ezért tanácsos előzetesen tájékozódni a barangoló díjakról külföldi tartózkodás esetén, vagy biztosra menni úgy, hogy az eszközt az utazás teljes időtartamára repülőgép üzemmódban hagyjuk.

Országhívó Tuvalu, Ellice-szigetek (Hívószáma / Országhívószám)